etusivu Korjauskohteet Uudisrakennukset Muut työt Svenska
 

Tervetuloa kotisivuillemme!

 

Toimiston toteutetut työt kattavat laajan kirjon suunnittelutehtäviä arkkitehtuurin saralla. Painopiste on kuitenkin ollut rakennussuunnittelussa ja korjausrakentamisessa. Tämän lisäksi toimisto on tehnyt kortteli- ja kyläkehityssuunnitelmia, rakennustapaohjeita, suunnitellut näyttelyitä ja sisustussuunnittelmia.

Valtaosa suunnittelutehtävistä ovat liittyneet vanhojen rakennusten korjaukseen tai entisöintiin. Vanhojen tehdastilojen jalostaminen esimerkiksi konttori- tai opetustiloiksi ovat jatkuvasti suunnittelun alla. Uudisrakennusten suunnittelu on usein liittynyt vanhaan arvokkaaseen rakennuskantaan tai maisemallisesti herkkään ympäristöön jossa rakennuksen hienovarainen sopeuttaminen on ollut yksi peruslähtökohdista.

Pääosa asiakkaista ovat olleet julkisyhteisölliset tahot ja yritykset. Sen lisäksi toimisto on vuosien varrella suunnitellut lukuisia korjaussuunnitelmia, rakennusten siirtoja ja uudisrakennuksia yksityisasiakkaille.

Toimiston perusti arkkitehti Gunilla Lång-Kivilinna vuonna 1995. Ohessa Gunilla Lång-Kivilinnan ansioluettelo [pdf-tiedosto]»

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

 

Yhteystietomme

Osoite

Arkkitehtitoimisto Gunilla Lång-Kivilinna Oy
Wolffintie 36 F 12
65200 Vaasa
Suomi

Puh:

(06) 3122 459

Matkapuhelin

050 5534 548

Sähköposti

gunilla.lang-kivilinna@netikka.fi